Om mig

Hej och välkommen hit till mig, Hemma med Helena.

Vem är då Helena? Jag är 180 cm lång, 41 år och bor i en funkisvilla i Stockholms västerförort tillsammans med make, tre yviga barn (födda -09, -10 och -13) och två hungriga katter. Flyttade till en funkiskåk i april -13 och är inte på långa vägar färdiga med inredningen. Det är ett pågånde projekt som lär märkas här på bloggen. Kreativ till tusen och har ständigt ett gäng pysselprojekt på gång.

Vad gör Helena? Efter 22 år i reklambranschen så sade jag upp mig december 2015 för att satsa på egen verksamhet. Som egen företagare ska jag satsa på min blogg och andra uppdrag så som content manager åt Adlibris.com.
Anlitad som pysselproffs i P4 ExtraP5 STHLM och i Nyhetsmorgon TV4. Jag och mitt funkishem var med i ”Vem bor här?” SVT i april 2016.

Vad innehåller Hemma med Helena? Mitt hjärta klappar för pyssel och inredning (speciellt funkis) så det är det som syns mest men även en massa annat som rör hemmet; lite mat och mycket bak, hemmaliv med småbarn och allt annat livsviktigt.

Varför jag har en blogg och hur det hela startade kan du läsa HÄR. Och jag har haft äran att få var med på ett podavsnitt i Bloggbusiness och prata om hur jag började blogga bl.a.

Vill du komma i kontakt med mig finns jag på helena.lyth@gmail.com. Följ mig gärna på facebook och på Instagram  @helenalyth

helena_lyth_pyssel_low

Mitt populäraste pyssel: girlang med hjärtan vikta av papper.

helena_lyth_badrum_low

Vårt gröna funkisbadrum

helena_lyth_vardagsrum_low

Stora vackra funkisfönster med elementskydd i original

helena_lyth_koksbord_low

Favoritplatsen i köket

avsandare