Gott nytt år! Nu flyttar jag – visst hänger ni med?

BLOGGEN HAR FLYTTAT! – Nu hittar du Husligheter här!

Årets sista dag, och jag vill bara passa på att tacka er alla fina läsare för att ni hängt med mig och Husligheter ett helt år till! 2017 fyller bloggen faktiskt 10 år, tänk att jag snart betat av ett helt decennium som inredningsbloggare!

Och ni som följer branschpressen (eller Husligheter på facebook) har så klart redan läst att min blogg flyttar nu i natt – tillbaka ”hem” till min egen domän Husligheter.se. Det har varit två härliga år här på Sköna Hem, inte minst för att jag lärt känna helt underbara bloggkollegor. Därför är jag lite extra glad över att tre av dem, Åsa/Atmycasa, Monica/Hemmafix (och inom kort även Helena/Hemma med Helena) också flyttar ut så att vi kan fortsätta att samarbeta på olika sätt. Ensam må vara stark, men det är fasen så mycket roligare att vara flera!

Så ändra era bokmärken, för från och med i morgon (eller, ja, redan idag faktiskt!) hittar ni mig istället på Husligheter.se!

Men först ska vi fira ut 2016 och jag hoppas att avrundningen på det här året blir vad ni hoppas på och att 2017 som väntar runt hörnet för många spännande upplevelser med sig för oss alla. Vi ses på andra sidan (och på annan adress) – GOTT NYTT ÅR!

citat

Translation: Happy New Year! In 2017 Husligheter will turn 10 years old, how about that! And tonight I’m moving out – you’ll find me at Husligheter.se instead. Update your bookmarks! =)

 1. C skriver:

  Alla länkar går ju hit. Jag lyckas inte komma in på nån ny blogg..

  1. Hej C, hur menar du? Länkarna i inlägget går ju till Husligheter.se, där bloggen numera ligger? Välkommen dit!

Comments are closed.

LOADING..

Snart smäller det – du glömmer väl inte bort att tävla?

Bara en dag kvar av 2016, vilket faktiskt innebär flera saker. I morgon är min sista dag som bloggare här på Sköna Hem (från och med i morgon hittar ni mig HÄR!), och det är också sista dagen ni kan tävla om högvinsten i årets julkalender!

menu-tribeca-series-leonard-chandelier-brass-lifestyle

Ett av de två fantastiska priser som vinnaren får välja på!

För att inte tekniken ska ställa till med något så avslutas tävlingen inte vid midnatt i morgon utan kl 12 på dagen (lunchtid), så passa på att tävla nu så att ni inte glömmer bort det! Och don’t worry – alla bidrag som kommer in innan 12.00 i morgon räknas, även om det kan hända att inte alla syns på min nya blogg. Men jag håller koll i båda och ser till att Tambur får se samtliga bidrag. Lycka till!

 1. Mia B skriver:

  Spännande med både flytt av blogg i och sista luckan i kalendern. Jag har missat vart du presenterar vinnarna i de andra luckorna. Är det via mail direkt till vinnarna?

  1. Hej Mia B! Ja, vinnarna får mail allt eftersom de blivit dragna av resp företag, men jag kommer att publicera en lista på alla vinnare här i bloggen också när sista vinnaren utsetts. Lycka till!

 2. Marika skriver:

  Har helt missat men var kan jag i fortsättningen läsa din fina blogg

 3. Flisan skriver:

  Alltså har jag missat att du har en ny blogg???

  1. Hej Flisan, jag har ju inte flyttat än! =) Men vid årsskiftet slutar jag blogga här och fortsätter på Husligheter.se istället, välkommen dit!

Comments are closed.

LOADING..

5 tips som sätter pricken över i:t på nyårsdukningen!

Det börjar dra ihop sig och är det ni som är värdar för årets nyårsfirande så kanske dukningsplaneringen pågår för fullt? Här kommer 5 snabba knep som ger feststämning utan större besvär:

Bordsplacering med tomtebloss

Nyårsdukning bordsplacering med tomtebloss – Husligheter

Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Superenkelt och festligt – gör ett bordsplaceringskort och inkludera ett par tomtebloss! Jag tog paketetiketter i styv svart papp som redan hade hål för snöret och skar en extra liten skåra så att jag kunde trä in ett par tomtebloss. Jag dekorerade med en stjärna och textade namnet. Klart!

Bordsdekorationer av pastafjärilar

Nyårsdukning girlanger av guldsprayade farfalle – Husligheter

Rubriken på detta tips lät helt sjukt när jag skrev den, men faktum är ju att pastafjärilar, eller farfalle, ser ut som små partyflugor! Jag sprayade mina med lim och pudrade guldglitter över dem, men man kan så klart lika gärna spraya med guldfärg till exempel. En guldig tråd fick knyta ihop dem och sen är det bara att ringla ut din partygirlang över bordet.

Paketrosett på champagneglaset

Nyårsdukning paketrosett på champagneglaset – Husligheter

Champagneglas är ju festliga i sig, men vill du knyta ihop dukningen lite extra är det tjusigt att pryda dem med något också. Jag tog mattsvarta paketrosetter med en självhäftande liten kudde bakom och tryckte helt sonika dit dem på glaset. De sitter förmodligen inte hela kvällen, men tillräckligt länge för att bordet ska se tjusigt ut på instagrambilderna …

Girlang med papperstjärnor

Nyårsdukning girlang med pappersstjärnor – Husligheter

En riktig favorit som blir fin oavsett om man hänger dem i fönstret, över bordet eller i barnens rum! Antingen klipper du ut egna stjärnor i vit papp och racar över dem med symaskinen, eller så köper du färdiga stjärnor och knyter ihop dem med sytråd.

Fluga av servetten

Nyårsdukning vika fluga av servetten – Husligheter

Och så sista miniknepet – en servettfluga! Enklast tänkbara – nyp ihop servetten på mitten, ta en bit paketsnöre eller tillklippt, guldig pappersremsa och linda runt. Fäst med en bit tejp på baksidan och vips har du en nyårsdoftande dukningsdetalj.

För fler tips – kolla mitt inlägg från fjolårets dukning!

Translation: 5 ways to make your New Year’s Eve table setting pop!

 

LOADING..