Veckans bloggrunda!

Idag flyttade jag in på mitt nya kontor med min bästa Gotlandstips-partner in crime Emma, så vi har ägnat dagen åt att luncha, gå en inspirationsrunda i våra nya hoods och så klart diskutera hur vi ska ha det här. Mycket mysigt! Sen vankades sagoläsning, middag och slutligen nattning av 1,5 Houdinis (här klättras det ur spjälsängen på två sekunder blankt numera). Men till slut blev det tid att ta ett bloggvarv också så klart, så här kommer veckans svep med snackisar, nyheter och annat göttigt!

Köksprodukter.se (styling: Maria Riazzoli foto: Benjamin Bergh) – Husligheter

Foto: Benjamin Bergh/Köksprodukter.se

Maria Riazzoli har gjort ett himlans fint stylingjobb för Köksprodukter.se tillsammans med fotografen Benjamin Bergh och resultatet har uppmärksammats i bloggvärlden. Kul att allt fler företag ser potentialen i alla duktiga bloggare!

Curater – Husligheter.se

Foto: Pressbild Curater

Det är inte riktigt upandrunning än, men Acnes nya konstsatsning Curater har ändå lanserats och jag måste säga att idén – en digital tavelram med motiv som byts ut av kuratorer på distans är fullkomligt briljant! Jag är ytterst nyfiken på vad detta kommer att kosta …

Asplund Captured by Nature – Husligheter.se

Foto: Pressbild Asplund

Asplund har släppt nya bilder under vinjetten Captured by nature som fotats i ett 1950-talshus nånstans i Stockholmstrakten. Tjusigt, tycker bloggarna!

Kinfolk – Husligheter

Hipsterbibeln Kinfolk har ett nytt nummer ute nu och alla vallfärdar mot tidningshyllorna. Så även jag – men jag är inte så lite sugen på en digital prenumeration också!

Isabelle McAllister (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Foto: Mäklarbild från Fantastic Frank

Härliga, kreativa Isabelle McAllister ska flytta och hennes extremt väldokumenterade hem är till salu. Det har så klart bloggosfären uppsnappat ochskattat, och Isabelle själv bjuder på ett enormt mysigt blogginlägg om lägenhetens historia. Kika här!

Mini Rodini Home – Husligheter.se

Foto: Pressbild Mini Rodini

Aningens lugnare på produktsidan den gångna veckan, men har väl missat att Mini Rodini Home har släppt nytt?

Petra Bindel Away – Husligheter.se

Foto: Petra Bindel

Mästerfotografen Petra Bindel har en blogg, Petra Bindel Away, som jag helt hade missat, men fick upptäcka i veckan som gick tack vare Tant Johanna. Kanske ny för dig med?

Swoon – Husligheter.se

Foto: Kristofer Johnsson/Swoon Styling: Lotta Agaton

Nya badrumsmöbler kanske inte alltid blir klickraketer, men när Swoon lanserar så lever de upp till sitt namn. Inte minst tack vare Lottas styling förstås – bloggsuccén är ett faktum!

Stadshem – Husligheter.se

Foto: Mäklarbild från Stadshem

Veckans mest ombloggade Hemnetobjekt måste ju vara denna tvårummare på Kungshöjdsgatan i Göteborg, som förmodligen är högre än den är bred med sina 4,5 meter i takhöjd. Och med denna bild säger jag tack och hej till den här måndagen – vi ses i morgon!

Translation: A little late due to me moving in to my new office today, but here we go!

 

 

  1. Älskar Petras blogg! Tack än en gång för länk 🙂

  2. Men ååååh! TACK! Gulliga, gulliga du!!!

    1. Så klart, Maria! Du är ju en stjärna! 😀

Comments are closed.

LOADING..