The Creative Collective, Pella Hedeby och New York Stories

December!! Låt oss hoppas att det innebär fler än tre soltimmar den kommande månaden, för fy sjutton vad less jag är på mörker, regn och grå molntäcken nu. Jag inledde raskt julmånaden med adventsfika med vänner igår, och idag ska jag slå in mina klappar till Skokartongsappellenså att jag kan droppa av dem under veckan som kommer. Och så har jag så klart surfat runt ett varv på morgonkvisten, här är resultatet!

The Creative Collective - Husligheter

Foto: Pressbild The Creative Collective

Årets pyssligaste julkalender står nystartade bloggkollektivet The Creative Collective och dess 11 medlemmar för, med start idag hos Pysselbolaget. En väldigt härlig och inspirerande twist på de traditionella bloggkalendrarna! 

Husligheters julkalender – Husligheter
För den som gärna kompletterar pysslandet med helt vanligt designtävlande så öppnade förstås även Husligheters traditionella kalender sin första lucka idag – print från Studio Esinamstår på spel. Ny vinst varje dag fram till julafton, håll utkik!

Pella Hedebys hem – Husligheter

Foto: Mäklarbild via Fastighetsbyrån

När bloggarhem är till salu så rasslar det bara till – Pella Hedebys fina radhus såldes redan innan visning, så det finns inte något prospekt att visa längre! Men eftersom bloggosfären så klart hakade på så cirkulerar bilderna runt, titta till exempel här, här, här och här! Pella var dessutom dubbelt aktuell den gångna veckan tack vare snyggstyling för Livet hemma.

Colourful by Lotta Agaton and Pia Ulin – Husligheter

Nu är den äntligen här! Lotta Agatons och Pia Ulins fina bok Colourful – med fyra olika omslag! Jag klickade raskt hem ett ex i julklapp till mig själv, gör det du också!

New York Stories från Sandbergs – Husligheter

Foto: Pressbild Sandbergs

Förra veckan var jag på två lanseringsevent för nya tapetkollektioner, och för er som inte följer mig på instagram ska jag så klart berätta om dem även här! Den ena stod Sandbergs för där designteamet med Hanna Wendelbo i spetsen samlade oss på Bucks & Spurs och berättade om den nya kollektionen New York Stories där allt från skylines och nattugglor till kartor och Central Parks lövverk (ovan) fanns representerade.

Nature's Calling Photowall – Husligheter

Foto: Pressbild Photowall och Trettiosjukvm

Den andra tapetfrullen stod Photowall för när de lanserade nya Nature calling av Team Hawaii. I göteborg bjöds det på pysselstund inför lanseringen och de fina stjärnorna fick vi från stockholmspressen sedan njuta av under vår lite opyssligare och mer traditionella lanseringsfrukost – galet fina!

Fuga Pale Bronze från Gense – Husligheter

Foto: Pressbild Gense

Genses nya Fuga-färg, Pale Bronze, dukade jag med redan för en månad sedan under en dukningsplåtning, så att den faktiskt lanserats som nyhet först den gångna veckan fick jag klart för mig först när jag såg alla blogginlägg om dem. Fina är de hur som helst, kan jag garantera!

Furuhusen - Husligheter

Foto: Pressbild Furuhusen

Nya husprojektet Furuhusen har pressvisning på onsdag men pressbilderna cirkulerar redan. Arkitektritade radhus bestående av fyra halvplan, spännande och snyggt att döma av bilderna!

Fritz Hansen Seven anniversary – Husligheter

Foto: Pressbild Fritz Hansen

Sjuan fyller 60 år nästa år och då kommer det förstås jubileumsvarianter. En mörkblå och en rosa med guldpläterade ben, och båda finns bara att köpa under 2015. Vore spännande att se om någon faktiskt slår till!

Translation: A blog roundup of last week’s most talked about news.

 

  1. Härligt spanat i vanlig ordning Maria, och tummen upp för din adventskalender!

    Kram Anette/Inredningshjälpen

Comments are closed.

LOADING..