Gran i vas

Om det förra året var planterad rumsgran i kruka som var årets julväxt så tror jag att detta (i konkurrens med amaryllis-upp-och-ner och möjligen den här varianten då) är årets hype – en gran i vas! Bilden kommer från Hannas inspo, men även Hej Regina har fixat julmyset på samma sätt och Anna gillar bjussar på massor av inspiration för den som vill haka på trenden.

Gran i vas (Hannas inspo) – Husligheter

Foto: Hanna Ahlin/Hannas inspo

Translation: I think this will be the Xmas trend of 2014 – a tree in a vase! 

  1. Hej! Amaryllis och minigran börjar snart bli mer tradition än Kalle Anka. Underbart fint till jul! Har sett den där tavlan/affischen/postern överallt ett bra tag nu men först nu känner jag att jag vill ha den. Men lyckas inte finna den, något tips?

    Tycker hemskt mycket om din blogg och stil men saknar dina Etsy-rundor och inredningshjälpen (står inför en större renovering här hemma och ska försöka hitta en helhet). Om jag får lägga in ett önskemål, så här i juletider ;), så skulle jag älska ett inlägg om var man hittar bra och överkomlig ”konst” (typ affischer/prints) och kanske lite kommande trender. Du har säkert inte alls något annat på agendan nu i juletider…

    Hursom, tack för en kanonbra blogg!

    //Emma

  2. Superfint! Jag är väldigt sugen på att ha något liknande sånt själv men har ingen plats tyvärr!

    Men jag önskar att bloggare i större utsträckning även la in en disclaimer i såna här tips så att folk lär sig att det inte är fritt fram att bara gå ut i vilken skog som helst & dra upp t.ex. en liten gran med rötterna. Eller klipper av kvistar & grenar för den delen. Då måste en ha lov från ägaren eftersom det inte går in i allemansrätten. När en läser såna här tips så blir ju folk onekligen sugna & tänker nog ofta att de bara kan fixa en själva direkt från naturen, vilket ju tyvärr blir lite tokigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..