Årets första bloggrunda

Äntligen tillbaka i vardagen igen! Sommarledigheter kan vara hur länge som helst för min del, men vintertid (eller ”vintertid” som vi väl får kalla det i snölösa Stockholm) så blir jag mest rastlös av att vara ledig. Så jag är mycket nöjd med att ha fått bänka mig vid skrivbordet med rykande temugg, januariplanering och en smula bokföring. Och så bloggrundan förstås – här kommer ett litet svep att starta 2015 med.

Tine K Home sommar 2015 – Husligheter.se

Foto: Pressbild Tine K Home

Vårkatalogerna trillar in en efter en och det går helt enkelt inte att redovisa alla. Men en av de mest hyllade här långt är helt klart Tine K Home, som fått massor av bloggkärlek sen bilderna släpptes (före jul). Med all rätt – väldigt vackra!

Alcro tutorial (Fixa o dona) – Husligheter

Foto: Hildur Blad/Fixa o dona för Alcro

Alcro ska lansera instruktions- och inspirationsfilmer om utomhusmålning och Fixa o dona-Hildur har varit delaktig i projektet. Just nu gästbloggar hon hos Alcro som en liten aptitretare inför lanseringen. Inspirerande!

Apartment for sale (Bolaget) – Husligheter

Foto: Mäklarbild från Bolaget

En av veckans mest ombloggade lägenheter har jag redan visat upp, men näst mest omskrivet är nog en våning rik på stuckatur men desto fattigare på ”i tiden-styling”. Det verkar ju funka ändå, inte sant?

Grönt – Husligheter.se

Foto: Maria Soxbo/Husligheter.se

Och så den senaste veckans stora diskussion då – det perfekta/personliga hemmet. Vad är egentligen personligt? Är det vettigt att vårt hem – vår trygga borg – ska ge oss ångest för att vi försöker mäta oss med (till synes) perfekta blogghem? Blir 2015 året då vi taggar ner lite på designhysterin och faktiskt omger oss med saker vi tycker om för att vi tycker om dem? Det är egentligen inte en ny diskussion och det är lätt att skriva om det men desto svårare att leva upp till, inte minst som bloggare. Därför blir det spännande att se om det här faktiskt blir året som gör skillnad eller ej. Vad tror ni?

Translation: A new year, a new blog roundup. Here’s a few interesting news for you! 

 

 

 

 

 

  1. Javisst har TineK mycket fin inspiration. (Tack för länkningen! )Längtar efter lite ny fräsch vårinspiration i inredningen nu efter julens bling. Kram Pernilla

Comments are closed.

LOADING..