Hemma hos henne hänger faktiskt ren perfektion på köksväggen

Hemma hos Tant Johanna – Husligheter.se

Foto: Johanna Bradford/Lovelylife.se

Lite söndagsinspiration skapad hemma i Tant Johannas kök. För visst är det den mest perfekta Kinfolktjusiga kökshylla ni sett? Jag saknar plötsligt min Spode-kopp något oerhört (den bor i vårt hus på Gotland), blåvitt porslin är ju maximal hemtrevnad. Se fler bilder från Johannas fina kök här!

Translation: Tant Johanna has the most perfect shelved wall in her kitchen. Kinfolk perfection!

 1. Tusen tack Maria! Kan inte tänka mig något mer smickrande än att få höra att något i mitt hem är Kinfolktjusigt. Tack!

  1. Tack själv Johanna för inspirationen och för att du poppar in och svarar på mina läsares frågor! 😀

 2. Diskborstarna! Så underbara..någon som vet var man kan få tag på sådana?

  1. De har jag köpt på Artilleriet!

 3. Jag har aldrig förstått fascinationen/eller kärleken till/ öppna hyllor i köket. Precis allt blir ju kletigt och kladdigt om man är av den sort som lagar mat också i köket och inte bara har det för att visa upp snygga saker…

  1. Nejdå! Inget klet och kadd eftersom att jag använder allt som står på hyllorna diskas de även med jämna mellanrum så det hinner liksom inte bli kletigt och kladdigt. Och varför ska man gömma sina snygga saker i skåpen? Har haft öppna hyllor i alla mina kök och tröttnar aldrig på det 🙂

 4. Och på en gång bestämde jag mig för att samla korkar 🙂

  1. Ja! Visst är det fint? Precis som mina föräldrar har gjort skriver vi även en anteckning på dem som har öppnats i samband med att vi firar något. Så kul att ha som minne 🙂

Comments are closed.

LOADING..