Vårerbjudande från Sköna Hem

Det har sina fördelar att blogga på Sköna Hem, jag har ju till exempel fått lära känna en rad nya bloggkollegor vilket känns väldigt lyxigt. Men det är inte bara jag som vinner på det, utan jag får också chansen att erbjuda finfina prenumerationserbjudanden till er som läser!

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Just nu har Sköna Hem till exempel ett härligt vårerbjudande där du får 4 nummer av Sköna hem, en stilren marmorljusstake, en kopparfärgad förvaringsburk och ett litet, dekorerat fat för bara 98 kronor (+ porto). Inte dumt!

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Här klickar du om du blir sugen på att få massor av inspiration rakt hem i brevlådan. Jag gillade lite särskilt det fina reportaget Vackra nätter i senaste numret!

Translation: Subscription offer on Sköna hem!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

  1. Jag som redan är prenumerant sen länge skulle gärna… eller åtminstone att en del av objekten som finns som bonus i läsarpanelen/rampanel byttes ut mot dessa. Det var länge sedan bonusobjekten där byttes ut…

  2. Å så fina!!!
    Jag som redan är prenumerant hade ju gärna tagit del av det erbjudandet:))
    Ha en fin tisdag!
    /Anna

Comments are closed.

LOADING..