När man äntligen unnar sig det där köpet …

Skandinavien trivet, Svenskt tenn – photo Maria Soxbo/Husligheter

Foton: Maria Soxbo/Husligheter

Det är konstigt hur vissa inköp liksom aldrig tycks bli av, trots att det faktiskt inte handlar om enorma summor pengar. Det fina underlägget Skandinavien från Svenskt tenn är ett sånt köp, som jag avundats andra varje gång jag sett det i inredningsreportage eller på instagrambilder men ändå inte kommit mig för att köpa det till mig själv.

Men tack vare fina födelsedagspresenter i form av pengar (tack mamma och svärmor!) så hade jag liksom en slant vikt åt unna-mig-grejer – man måste ju shoppa upp såna slantar fort innan de försvinner på köpeluncher och räkningar – och då slog jag till på en rad saker i Svenskt tenns webbshop, varav underlägget så klart var en av dem. Nu ska det invigas med något gott påskfika direkt ur ugnen – glad påsk!

Skandinavien trivet, Svenskt tenn – photo Maria Soxbo/Husligheter

Translation: Some things just stay on the wish list forever, despite being reasonably priced. This Scandinavia trivet by Svenskt tenn has been on my wish list for ages, but for some reason I never got around to actually buying it. Good thing my Mum and mother in law gave me some money on my birthday so I had to get something I really wanted!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

LOADING..