Papperskonstnärligt!

Ni har kanske redan läst Helenas fina inlägg om sonens födelsedag? Om ni inte har gjort det så tycker jag genast att ni ska klicka er in till henne, om inte annat för att beundra detta finurliga papperstrick! Jag blev genast inspirerad att gå hem och testa, hur svårt kan det vara? (Säkert jättesvårt. Helena, kan du göra mallar för hela alfabetet åt oss vanliga dödliga?)

Pappersbokstäver – Hemma med Helena (via Husligheter)

Foto: Helena Lyth/Hemma med Helena

Translation: Love this fun idea by Hemma med Helena!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!


 

  1. Klart jag ska! Då jag har tre barn insåg jag ju att jag måste bemästra hela alfabetet till de andra två födelsedagarna. Hur göra med Å Ä Ö?? Oj oj oj, nu kommer jag ligga sömnlös i natt 🙂 Återkommer.

    KRAM!

    1. Haha, underbart Helena! Och sen gör du ett typsnitt av det också, så man kan använda det på kalasinbjudan! 😉

  2. Mian skriver:

    Underbart! : )

Comments are closed.

LOADING..