Där hänger min drömlampa! (I någon annans hem …)

Folkforms fantastiska taklampa Suburban Skyline lämnar liksom aldrig min önskelista, även om såväl plånbok som sköra innertak för tillfället sätter stopp för shoppingen. Hittills hade jag faktiskt aldrig sett den hänga i en möblerad miljö, men så plötsligt dök den upp i ett flådigt mäklarobjekt hos ESNY – en nätt vindsetagevåning för 14,5 miljoner. Och nu vore det så klart skönt om jag kunde säga att det här är bilden som satte punkt för dagdrömmeriet och att den inte alls lever upp till förväntningarna, men det är så klart tvärtom. Snygg som attan är den ju!

Folkform Suburban Skyline (ESNY) – Husligheter

Foto: Mäklarbild ESNY

Translation: Well, here it is – the lamp of my dreams. Or one of them, at least. Folkform’s Suburban Skyline is hanging in a luxurious apartment for sale in Stockholm. It’s a shame it’s not mine. (Neither the lamp nor the apartment…)

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

  1. Louise skriver:

    Snygg lampa! Men jag har sett flera sådana där botaniska prints med svart botten på sistone. Jättefina! Men var hittar jag dem – vet du?

    1. Louise, jag vet att IKEA faktiskt haft såna (dock vet jag inte om de är kvar i sortimentet). Annars är det nog tradera och loppisar som gäller. Lycka till!

    1. Louise skriver:

      Ok, tack! Får leta…

Comments are closed.

LOADING..