Saker jag behöver för att kunna jobba, okej?

Eller nä, nu är jag så klart inte allvarlig. Men den där skolstartskänslan jag alltid har så här års skapar också ett sug efter grejer till kontoret, så här kommer fem pryttlar som jag tänker skulle sätta lite guldkant på min arbetstid.

Tillbaka på kontoret – Husligheter

1 | Lite otippad, jag vet, men våra väggar gapar tomma och jag skulle vilja ha något som påminner mig om att det ska vara lustfyllt och lekfullt att jobba, när man har turen att vara egenföretagare. Så Sharon Montroses spralliga babyapa vore perfekt! 2 | Vi har något slags korktema på gång här på kontoret, så kanske skulle Hays Lens Cork Box passa perfekt för smågrejer som USB-minnen och kamerasladdar? 3 | En Ballografpenna för snabba anteckningar? Ja tack! 4 | Min gamla förlagskollega Kristoffer har designat apsnygga sladdfodralet Pouch Pal som håller koll på det där ormboet i väskan. Säljs bland annat på Colette, och här. 5 | Och så dricks det för lite vatten här, särskilt med tanke på att vårt kök är en trappa ner hos Designgalleriet. En snygg karaff kanske hjälper?

Translation: 5 things that would make my workday so much more fun!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

  1. Den där pennan med ställ… Har svårt att förstå att den blivit så trendig. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag sett den på receptionsdisk efter receptionsdisk. Det var en enkel och billig sak en gång i tiden. Idag verkar den ha blivit trend-grej och kostar säkert ohemult mycket.

    1. Haha, Nini! Jag har ju också sett den under hela min uppväxt – och önskade alltid att jag fick ta hem dem och leka med dem. Kanske därför jag fortfarande vill ha en? 😉

  2. Hanna skriver:

    Den där skolstartskänslan infinner sig alltid hos mig också så här års, trots att jag inte har gått i skolan på många år nu. Ännu mer ”omstartskänsla” än nyår tycker jag. Och vilken söt tavla! 🙂

    1. Jag håller med, Hanna – nyår har inte alls samma känsla för mig! Kanske för att det är lite deppigt mörkt så års, nu är ju alltid rätt härligt och man har nyladdade batterier!

Comments are closed.

LOADING..