ÖppetHusligheter #4!

Den här dagen inledde jag med ett sånt mys! Jag och Ida Magntorn slog våra påsar ihop och gjorde en gemensam bloggfrukost och (lite försenad) lanseringsträff för Idas superfina bok Home stories, och för att få den rätta miljön att prata om just personlig stil i så höll vi till på fantastiska Brandstationen. Till sconesen drack vi så klart te, och för en tenörd som mig var det ju extra härligt att Sofie och Lizette som står bakom Teadventskalendern kom upp till Stockholm för att servera en hel buffé med smarriga tesorter. Jag passade på att förhöra Ida och Zandra som är butikschef på Brandstationen om deras tankar kring personlig stil och varumärkens röda tråd i ett litet panelsamtal (avbrutet av högljutt borrande utanför fönstret – tack snälla Emma för att du sprang iväg och lyckades övertala dem att pausa borrarbetet i en halvtimme!). Här kommer ett litet bildsvep från frukosten!

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Brandstationen är lätt en av mina topp 10 bästa butiker i Stockholm. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter
ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Här har vi huvudpersonen själv, Ida, tillsammans med min ständiga klippa Emma. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Och så började alla trilla in – närmast i bild mina ljuvliga Sköna hem-kollegor Helena/Mormorsglamour och Helena/Hemma med Helena. (Har ni märkt att typ alla Sköna hem-bloggare heter Helena?) Foto: Maria Soxbo/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter
ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Sen var det dags att hugga in på frukosten, som serverades på den klassiska inredningsdevisen ”lite gammalt, lite nytt, lite lånat, lite fått”. Emma och jag tömde våra köksskåp, och matchade det med fint låneporslin från Royal Copenhagen, Rörstrand och Cervera. Anna Mårselius fick en mörkgrå Swedish Grace-kopp i handen. Foto: Emma Aspelin/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Vill du se fler bilder från frukosten, kolla in #ÖppetHusligheter på instagram! Foto: Maria Soxbo/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter
ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Sofie och Lizette från Teadventskalendern hade dessutom tagit sig tid att skriva hälsningar till alla gäster – guldstjärna för den personliga touchen! Foto: Maria Soxbo/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Och så hade jag (som skymtar längst till vänster), Brandstationens butikschef Zandra och Ida Magntorn en diskussion om personlig stil. Är det personligt, när alla vill ha samma grågröna väggar, patinerade Thonetstolar och mässingsblandare i köket? Och hur skapar man egentligen en röd, personlig tråd genom hela sitt bloggvarumärke? Foto: Emma Aspelin/Husligheter

ÖppetHusligheter #4 på Brandstationen – Husligheter

Och sen var det dags att smita iväg, så att Brandstationen kunde öppna butiken för dagen! Tack alla som kom! Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Translation: I hosted a blog breakfast again, this time at Brandstationen with scones, tea and a conversation with blogger/author Ida Magntorn and store manager Zandra about personal style.

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

LOADING..