En liten önskelista

Nu kör vi ju julklappsfritt bland de vuxna i min familj (vilket känns oerhört skönt både ur stress- och miljövinkel), men därmed inte sagt att man kan ha en stående önskelista i bakhuvudet som kanske kan betas av på egen hand när tillfälle ges. Just nu är det dessa prylar som toppar min!

1. Väskmärket Little Liffner gör så mycket fint, och nu när Paulina också samarbetar med Filippa K finns det snart ännu fler godsaker att välja på. Denna fina vardagsväska till just en vit skjorta i sommar, tack! | 2. Alla, verkligen alla, gör doftljus just nu. Grand Hôtels har jag inte hunnit sniffa på än, men i förpackningsväg är det helt klart ett av de vackraste släppen i år. | 3. Barnen behöver nya sängar och jag vill gå på fullsize direkt. Dessa från Ellos är fina, tycker jag. | 4. Tack vare Sara fick jag nys om ringarna Tiny Knot, och jag som aldrig bär andra ringar än vigsel- och förlovningsring kan för första gången tänka mig att addera en! | 5. H Skjalm Ps fina keramikask har jag fingrat på många gånger, och med tanke på det kan jag nog snart anse att jag sovit på saken tillräckligt. | 6. Vi behöver ett nytt matbord. Drömmen är vackra, svensktillverkade och handgjorda Havängmen jag känner mig lite tveksam till att investera i något så vackert under de härjigaste småbarnsåren … Ett alternativ under banka-bestick-eran hade absolut varit IKEAs Norråker, men det är precis lite för långt för att få plats … Några andra förslag?

Translation: I few of my favourite things …

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

  1. Andrea skriver:

    Vilken fin önskelista! Vacker blekhet på något sätt.

    Nu måste jag passa på att fråga: i vad för program/app/hemsida gör du dina collage? Jag har bara hittat Polyvore men det kanske finns något bättre där ute?

    God jul!

  2. Liten skriver:

    Jag kan inte hitta väskan hos vare sig LL eller Filippa, är den ur en vårkollektion?

Comments are closed.

LOADING..