En liten liten korg till en liten liten affär

Häromdagen svängde jag förbi Lagerhaus i jakt på presentsnören och passade på att kolla in rean. Och eftersom jag är sugen på att bygga något slags affär i barnens lekrum så kunde jag ju inte motstå dessa små trådkorgar i perfekt storlek för att bli shoppingkorgar.

Jag hittar dem tyvärr inte i webbshoppen, men det fanns gott om dem i butik för några dagar sedan så med lite tur finns de kvar om någon mer småbarnsförälder går i supermarkettankar!

Kundkorg för leksaksaffären från Lagerhaus – Husligheter

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Nu ska jag bara lista ut hur jag ska ordna den lilla lanthandeln också … Jag söker för fullt på pinterest (eftersom jag vill ha något stadigare än IKEAs lösning), tipsa mig gärna om ni gjort något liknande!

Translation: Trying to make a DIY food store in my kids’ playroom and I just found the perfect shopping baskets!

  1. Inget tips på butiksinredning. Men mitt tips är att satsa en rejäl slant på låtsaspengar och någon typ av kassaapparat!

    Då blir leken rolig ganska långt upp i ålder. Vi har till och med en gammal kortläsare och har gjort egna betalkort i kartong och plattat in dom. Fy vad roligt det är att sitta och tjuvlyssna när dom leker med sina vänner och låtsas att dom måste ta ett annat kort tex för att få rabatt. .. hihihi…

    Och med låtsaspengar blir det ju matte också.

    1. Toppentips, tack Nanna! Vi har en liten kassaapparat i trä i sommarhuset, funderar på att ta hem den så att de kan använda den oftare än på semestern. Låter vansinnigt roligt med kortläsare och rabattkort! 😀

Comments are closed.

LOADING..