Skrivbordsbakgrund att flytta in i

Dagens minitips blir att göra som Weronica – att möblera om på datorn! Hennes blogginlägg fick mig raskt att själv byta skrivbordsbakgrund, och vips blev det roligare att jobba igen trots regnet som smattrar mot fönstret. Jag valde en pressbild från House of Rym och så här ser det ut ”hemma hos mig” just nu! Snabbt, okomplicerat och alldeles gratis.

Skrivbordsbakgrund House of Rym – Husligheter

Translation: I just changed by desktop background, inspired by another blogger. It feels like I have a brand new – and very cosy – office!

  1. Min skrivbordsbild är inställd på att ändras en gång i halvtimmen. Har en mapp med framför allt naturbilder och landskap som den byter från. Tyvärr ser jag sällan skrivbordet eftersom 43 tabs i Google Chrome fyller min 24″ skärm…

  2. Bra val måste vi säga 😉 detta är en bild som vi stylade och plåtade inför lanseringen av Te-adventskalendern 2014! Vi fick låna porslin av House of Rym, vilket var kul.
    Ha en bra dag!
    Sofie och Lizette, Te-adventskalendern

    1. Sofie och Lizette – åh, är det? Superfin! Synd att det inte står angivet i bildbanken!

Comments are closed.

LOADING..