Bloggvärldens trendspaningar från Milano

Här kommer en spontan bikt: jag har faktiskt aldrig besökt Salone del Mobile i Milano! Jag skrev mestadels om mode BF (before kids), och reste därför till New York, London, Paris och just Milano – men gick alltså på modeveckor istället för möbelmässor.

De Padovas showroom i Milano – Husligheter

Sen fick jag barn och vardagslogistiken blev lite mer utmanande, så därför har jag försökt minimera antalet jobbresor så gott det går. Eftersom jag inte har något uppdrag som faktiskt kräver att jag personligen besöker mässan så har jag valt bort det än så länge, även om det förstås vore väldigt härligt att åka dit. Kanske blir det av om ett eller ett par år, men tills vidare njuter jag av andras trendspaningar. Veckans lördagsläsning blir därför ett litet klicksvep över bloggvärldens trendrapporter, enjoy! (Bild från De Padovas ombloggade showroom i Milano.)

3 trendrapporter från mässan
”Trendspaning från Milano: 3 tydliga tendenser i tiden!” – Hanna Wendelbo-Hansson rapporterar bland annat om gula soffor.
”Milano 2016 – trenderna” – Stefan Nilsson spanar in konjaksfärgat läder, grafiska mönster och rött bland mycket annat.
”Tendenser från Salone del Mobile 2016” – Inredningshjälpen hittar bland annat design för barn, lyxlanseringar och perforeringar.

Translation: 3 trend reports from Salone del Mobile 2016 in Milan!

  1. Tina skriver:

    Det är inte så konstigt att du inte kan vara precis överallt:) Men jag ser sannerligen fram emot att få ta del av just dina framtida spaningar. Jag tycker så mycket om ditt sätt att resonera, reflektera och fånga det goda och dela med dig av det. Du är en sann förebild och inspirationskälla;)

    Allt gott // Tina

    1. Åh, vilken ljuvligt fin komplimang – tack snälla! Den ska jag leva på resten av veckan! =)

  2. Det är som sagt aldrig försent, jag lovar att du kommer att bli förtjust!

    Kram Anette

Comments are closed.

LOADING..