Nystartade bloggar värda din tid

När man som jag bloggat i snart nio år och sett hur bloggosfären förändrats känns det ganska hisnande att föreställa sig att jag skulle starta en blogg idag. (Även om tanken på att ”börja om” ibland lockar, ska erkännas!) Men så stöter jag på nystartade bloggar och bara älskar att jag får vara med på resan redan från början, det ska bli så kul att se hur de utvecklas! Därför tänkte jag dela med mig av mina två senaste fynd på ”ny blogg”-fronten, så att ni också kan vara med från start. (Hur många av er har förresten följt min blogg sedan Modette-tiden? Hojta gärna, vore så kul att få veta!)

A cup of coffee-bloggen – Husligheter

Alexandras och Emmys A cup of coffee borde ju inte passa en tedrickare som mig, men det gör den! Den handlar nämligen om frukostar, och det är ju enligt mig dagens bästa mål. In och njut av denna fina blogg som startade 4 mars.

Caroline Roth – Husligheter

Caroline Roth intervjuade jag en gång när jag jobbade på ELLE och hon jobbade på Ralph Lauren i New York. Numera bor denna powerkvinna i Sverige igen, och 22 februari drog hon igång sin blogg om allt mellan businesshimmel och -jord.

Har ni några egna tips på alldeles nystartade bloggar, inom inredning, mode, mat eller business (eller något helt annat)? Tipsa mig gärna!

Translation: Two brand new blogs to follow! I’ve been blogging for 8,5 years and it feels almost strange that people are still starting new ones, but on the other hand – that’s great! 

  1. Jag har följt bloggen sedan Modette-tiden och den har bara blivit bättre och bättre. Tack för en trevlig blogg.

    1. Åh, vad häftigt! Tack snälla för en fin kommentar och vad roligt att du fortfarande följer mig!

  2. I dag lanseras det nya märket Swedish Emma som säljer giftfria, svensktillverkade plastmattor i alla Matt temas butiker inkl deras webbshop. Värt att uppmärksamma! : )

  3. KUL att du gillar bloggen! Förhoppningsvis kan vi bjuda på massor av frukostinspiration – för både kaffe- och tedrickare 😉

  4. Har läst din blogg sedan Modette-tiden. Den är alltid inspirerande och håller hög kvalitet, antar att det är därför jag hänger kvar ?

    1. Åh, Frederika – vad glad jag blir! Nu känns det lite som att jag gick med håven här, men himla kul att veta att jag har ett gäng supertrogna läsare! Er vill jag ju inte göra besvikna!

  5. Jag är oxå en trogen följare sen modette-tiden 🙂 Helt galet att det är 9 år sedan!

Comments are closed.

LOADING..