Följ 5 bloggare!

Just nu, när vi liksom är lite mittemellan renoveringar och för tillfället njuter av att inte ha hantverkare i huset, så frossar jag istället i alla bloggares uppdateringar. Jag älskar att följa tankearbetet från ax till färdigt hem och tack och lov så finns det bloggare som är bjussigare än jag på att dela med sig längs resans gång. Nyfiken? Följ dessa hus- och hemprojekt!

Isabelle Pedersen lägenhet renovering Östersund – Husligheter

Isabelle Pedersens lägenhet i Östersund

Isabelle Pedersen har ju flyttat norrut, och där köpt en lägenhet med de mest fantastiska fönster. Den renoveras för fulla muggar, och alldeles nyss släpptes en liten statusrapport – med länkar till tidigare renoveringsinlägg. Så kul att följa, och fint blir det!

Köksprylar Josefine Hååg – Husligheter

Josefin Håågs nya lägenhet

Josefins lägenhetsförsäljning blev ju en uppskattad affär i bloggosfären och nu är hon i planeringstagen för det nya hemmet. Här är det moodboards och collage som gäller och jag älskar verkligen att jag faktiskt kan se i stora drag hur hon vill ha det fast jag inte har en aning om hur den nya lägenheten ser ut!

Cecilia Blankens hus i LA, renovering, Sinnerlig IKEA lampa – Husligheter

Cecilia Blankens nya hus i LA

Cecilia har bott i ett (hyrt) drömhus med pool och milsvid utsikt fram tills alldeles nyligen, men nu har hon och maken Pär köpt ett litet hus som renoveras för fullt. Jag gillar verkligen Cissans unika stil både i mode och inredning, hennes val faller säkert inte alla i smaken men för min del är det en frisk fläkt i den monokroma bloggosfären. Plus – jag älskar hennes språk i bloggen! Smygtittar på huset här, här och här till exempel.

Hemma med Helena fondvägg plywood lister sovrum – Husligheter

Hemma med Helenas fondvägg

Helena bygger om övervåningen och gör diverse rockader med sängplatser och nya väggar. Och så har hon låtit smacka upp den här skönheten! En fondvägg i vad som skulle kunna vara (utrotningshotad) teak, men som faktiskt är betsad plywood med trälister! Jag följer med spänning hur slutresultatet blir – så här långt är det rent ut sagt apsnyggt!

Weronica, En mammas dag, växthus – Husligheter

Living by W-Weronicas växthus

Weronica bygger växthus, och sprider inspiration så det räcker och blir över längs vägen! Trots att jag själv inte alls vill ha ett växthus (och därför är ganska glad att det som följde med huset på Gotland faktiskt brakade ihop av snötyngden andra vintern …) så njuter jag av att följa hennes resa med inspiration, önskelistor och loppisfynd.

Bubblare på listan
Emma Sundh har precis köpt ett torp på Gotland! Räkna med sommarstugeinspiration en masse framöver.
Little Miss Fix It har också köpt ett hus – igen! Torpet ska få en gäststuga i form av ett Blocketfynd, detta blir kul att följa!

Translation: 5 bloggers with a mission! Their homes (or summer houses) are getting makeovers and we’re invited to follow the process!

  1. bra tips – inte minst det sistnämnda!! Hittade till little miss fix här, jättefint! Inte minst när man själv precis nervöst köpt sitt första (sommar)hus. Att renovera och köpa hus är modigt har jag kommit på.

  2. Ida skriver:

    Oj vad roligt med renoveringsprojekt att följa! Tack för all inspiration, Husligheter!

  3. Haha! Skall jag tolka det som att måttet är rågat på bloggen – innan ens bygget kommit igång ;)?! Tack snälla för länk – om du kan ändra i rubriken till Living by W- Weronica eller liknande blir jag ännu gladare :).

    1. Jamen så klart, Weronica – lever jag i forntiden? Sorry!!

  4. Wow vilket topp-inlägg! Så många härliga länkar och hur mycket inspiration som helst!

Comments are closed.

LOADING..