Veckans önskelista: en dyrgrip, en gjutjärnsgryta och en höstnyhet

God morgon! Idag vankas det sommarlovslunch med min kontorskollega Anna som drar på semester i morgon (orättvist nog har jag tre veckor kvar) och ett kundmöte på andra sidan staden, sen blir det helg! Jag hoppas på aningens bättre väder och kanske en chans att olja in altanen ordentligt – men jag sätter inga pengar på det …
Jag hade också gärna tagit helg med något av detta i min väska på vägen hem, men den som spar hen har och jag lägger allt i min mentala önskelista inför kommande belöningstillfällen, hehe.

Önskelista med Saint Laurent-väska, gjutjärnsgryta, 25 magazine, hammamhandduk, tidningshållare och Emma Green koppar – Husligheter

Bland Granits höstnyheter finns denna galet fina tidningshållare som skulle sitta som en smäck vid läsfåtöljen i vårt sommarhus. Nästa sommar ska den hänga där!

Jag funderar som bäst på vad jag ska ge mig själv i 40-årspresent och eftersom det är långt kvar (intalar jag mig) har jag tid att spara ihop till en riktig investering för livet. Ända sedan jag såg denna väska (fast i grönt) i Sannas blogg har den etsat sig fast på näthinnan – kanske det kan bli den?

Designtorget har tagit in dessa superfina och svensktillverkade pannor och grytor designade av Broberg & Ridderstråle för Skeppshult, och jag som jobbar nära en butik måste dit och klämma snarast.

Vackra kökshandduken från Samuji såg jag första gången hos Linnéa och föll som en fura – så fin!

Coolaste tidningsomslaget på länge blir ett konstverk i hyllan – dags att styra kosan mot Presstop och 25 magazine.

Och så tycker jag att höjdhopparen, fotografen och bloggaren Emma Greens muggar för DBKD ser riktigt fina ut!

Trevlig fredag på er!

Translation: Wish list of the week!

LOADING..