Veckans önskelista – en kruka, en väska, ett huvud …

Det blev en lite brokig önskelista denna gång, med två tillskott till garderoben istället för till hemmet. Vi tar en titt!

Önskelista Husligheter
1. Jag har ett pengaträd som växer så det knakar sen åtta år tillbaka, och det behöver en ny kruka. Hanna Wessmans knoppiga Cloudy för DBKD kanske? | 2. Min tavelvägg på Gotland behöver ett modernt inslag, och med tanke på hur länge jag sneglat på Ensamma huvet av Jesper Waldersten är det nog den som ska in i mixen. | 3. Ärligt talat har jag inte kollat måtten än, men Air har jag drömt om sedan 2013 trots att den kom i produktion först i år … | 4. Jag har insett att jag saknar en mellanstor väska i garderoben. Faye är för dyr, men fantastisk! | 5. Samma garderob saknar ett par vita sneakers, och Superstar skulle passa perfekt.

Translation: Wish list of the week!

  1. Fin inspiration som vanligt!
    Jag gillar också sneakers från Adidas. Särskilt modellen Superstar som du visar och även Stan Smith(https://m.zalando.se/adidas-originals-stan-smith-sneakers-ad115b01k-a12.html). Kunde inte få in länken på annat sätt i kommentaren. Vill inte vara Fröken Pekpinne, bara göra dig uppmärksam på att det blev ett hopkok av två fina modeller i fina text. ?

    1. Ah, tack – jag slarvade visst här (hade tänkt visa Stan Smith men bytte ut dem och fick visst hjärnsläpp när jag skrev, haha)!

Comments are closed.

LOADING..