Tell Me More aw16

Jag börjar så sakteliga nå botten på mailkorgen efter semestern, det är en diger skörd pressmeddelanden och inbjudningar att gå igenom så här i Formextider. Ett som fastnade på näthinnan direkt är Tell Me Mores fina höstkollektion, med utsökta pressbilder och en höstkänsla som är exakt vad jag vill åt just nu. Så vi inleder denna onsdag med ett bildregn som heter duga, att väga upp den grå stockholmshimlen med:

Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter
Tell Me More AW16 – Husligheter

Alla foton: Pressbilder från Tell Me More

Translation: Love the fall collection by Tell Me More – and the photos are just stunning!

  1. Emma T skriver:

    tekniken är inte riktigt med mig, gick inte kommentera på rätt inlägg….?
    Tänkte bara på det där med köksluckorna, om det är värt att göra det själv? Vi har ett snickeri/måleri här i Lerum som målar om luckorna för nästan inget alls. Ser man betalningen kontra tiden det hade tagit för mig att måla (som jag istället kan jobba) så är det en stor förlust att måla själv. Kanske finns något lokalt snickeri hos dig med? Trevligt att stötta små lokala arbetare också.

Comments are closed.

LOADING..