Sista minuten-inslagning? Kika här!

Okej, du har hämtat ut de allra sista julklapparna på postens utlämningsställe och nu ska de bara slås in. I …? Har julpapperet tagit slut kommer här några snabba tips!

Offra en kökshandduk

japansk-paketinslagning-husligheter

Gör som japanerna och slå in paketet i tyg! Hur fint som helst, och en kökshandduk eller en gammal sjal kan du säkert tänka dig att ge bort tillsammans med julklappen. Googla ”furoshiki gift wrapping” så hittar du massor av instruktioner och inspiration. Bilder via och via.

Omslagspapper att skriva ut

free-christmas-tree-wrapping-paper-printable-1

Att tipsa om en annan bloggs sponsrade inlägg känns ju lite märkligt, men jag tycker att detta var så fint att jag måste tipsa! För har du en skrivare hemma – svart/vit funkar fint – så är ju detta ett toppensätt att slå in små klappar!

Slå in i tidningspapper

how_to_wrap_a_gift_-_newspaper

En klassiker förstås, men värd att nämna i paniksammanhang. Har du inte en morgontidning hemma är det ändå värt att kika i pappersåtervinningslådan därhemma, kanske har du ett kasserat inredningsmagasin eller liknande som kan funka?

Har du lite mer tid på dig har jag samlat fler inslagningsidéer för stora och små!

Translation: Three last minute gift wrapping ideas.

  1. Olivia skriver:

    Åh så FINT!

Comments are closed.

LOADING..