Vad är DIO?

Okej, jag vet att julen är över så att tipsa om julrelaterat material känns ju kanske lite ”23 december”, men eftersom jag nästan kan garantera att det kommer fler klipp i denna nya youtubekanal måste jag ju ändå tipsa om DIO – Hanna Wessmans och Tove Norströms rörliga satsning.


DIO (doing it ourselves) är pyssel med humor, och perfekt underhållning att kika på så här i juldagskoman! Fler klipp här!

Translation: Loving the new youtube channel DIO!

 1. Hanna skriver:

  Tack söta fina du! Kram och fortsatt GOD JUL!
  Hanna

 2. Helena skriver:

  Julen har ju precis inletts!

  1. Haha, nja – julafton är ju över? Så att tipsa om julpyssel känns ju lite sent? För vår del har den peakat, nu är det mer ledighet än jul. 🙂

   1. Helena skriver:

    En del av det icke-närvarande stressamhället vi lever i när man inte kan vila i det som är. Julen inleds i de flesta kristna länder först idag och varar officiellt till 20e dag Knut. Pallar inte att man redan på juldagen tycker att allt man pysslat o förberett för är slut. Dröjer väl max någon dag sedan kommer alla ”så städar du ut julen”-tips och vårspaningar med krispiga tulpanbuketter och varför inte börja planera påsken redan nu?!?
    Zzzzzzzz………

    1. Jag tror du missförstår mig, Helena. Klart julen i sig inte är slut, men att som bloggare tipsa om julpynt – som jag ju faktiskt gör med detta klipp – på juldagen känns ju onekligen lite i senaste laget, det kanske du kan hålla med om? Det är ju enbart i kontexten att jag tipsar om något som har med julförberedelserna att göra som jag kände behov av den brasklappen, men självklart ska vi fortsätta njuta av jullovet. God fortsättning!

Comments are closed.

LOADING..