Snart smäller det – du glömmer väl inte bort att tävla?

Bara en dag kvar av 2016, vilket faktiskt innebär flera saker. I morgon är min sista dag som bloggare här på Sköna Hem (från och med i morgon hittar ni mig HÄR!), och det är också sista dagen ni kan tävla om högvinsten i årets julkalender!

menu-tribeca-series-leonard-chandelier-brass-lifestyle

Ett av de två fantastiska priser som vinnaren får välja på!

För att inte tekniken ska ställa till med något så avslutas tävlingen inte vid midnatt i morgon utan kl 12 på dagen (lunchtid), så passa på att tävla nu så att ni inte glömmer bort det! Och don’t worry – alla bidrag som kommer in innan 12.00 i morgon räknas, även om det kan hända att inte alla syns på min nya blogg. Men jag håller koll i båda och ser till att Tambur får se samtliga bidrag. Lycka till!

 1. Mia B skriver:

  Spännande med både flytt av blogg i och sista luckan i kalendern. Jag har missat vart du presenterar vinnarna i de andra luckorna. Är det via mail direkt till vinnarna?

  1. Hej Mia B! Ja, vinnarna får mail allt eftersom de blivit dragna av resp företag, men jag kommer att publicera en lista på alla vinnare här i bloggen också när sista vinnaren utsetts. Lycka till!

 2. Marika skriver:

  Har helt missat men var kan jag i fortsättningen läsa din fina blogg

 3. Flisan skriver:

  Alltså har jag missat att du har en ny blogg???

  1. Hej Flisan, jag har ju inte flyttat än! =) Men vid årsskiftet slutar jag blogga här och fortsätter på Husligheter.se istället, välkommen dit!

Comments are closed.

LOADING..