Snart smäller det – du glömmer väl inte bort att tävla?

Bara en dag kvar av 2016, vilket faktiskt innebär flera saker. I morgon är min sista dag som bloggare här på Sköna Hem (från och med i morgon hittar ni mig HÄR!), och det är också sista dagen ni kan tävla om högvinsten i årets julkalender!

menu-tribeca-series-leonard-chandelier-brass-lifestyle

Ett av de två fantastiska priser som vinnaren får välja på!

För att inte tekniken ska ställa till med något så avslutas tävlingen inte vid midnatt i morgon utan kl 12 på dagen (lunchtid), så passa på att tävla nu så att ni inte glömmer bort det! Och don’t worry – alla bidrag som kommer in innan 12.00 i morgon räknas, även om det kan hända att inte alla syns på min nya blogg. Men jag håller koll i båda och ser till att Tambur får se samtliga bidrag. Lycka till!

LOADING..