Gott nytt år! Nu flyttar jag – visst hänger ni med?

BLOGGEN HAR FLYTTAT! – Nu hittar du Husligheter här!

Årets sista dag, och jag vill bara passa på att tacka er alla fina läsare för att ni hängt med mig och Husligheter ett helt år till! 2017 fyller bloggen faktiskt 10 år, tänk att jag snart betat av ett helt decennium som inredningsbloggare!

Och ni som följer branschpressen (eller Husligheter på facebook) har så klart redan läst att min blogg flyttar nu i natt – tillbaka ”hem” till min egen domän Husligheter.se. Det har varit två härliga år här på Sköna Hem, inte minst för att jag lärt känna helt underbara bloggkollegor. Därför är jag lite extra glad över att tre av dem, Åsa/Atmycasa, Monica/Hemmafix (och inom kort även Helena/Hemma med Helena) också flyttar ut så att vi kan fortsätta att samarbeta på olika sätt. Ensam må vara stark, men det är fasen så mycket roligare att vara flera!

Så ändra era bokmärken, för från och med i morgon (eller, ja, redan idag faktiskt!) hittar ni mig istället på Husligheter.se!

Men först ska vi fira ut 2016 och jag hoppas att avrundningen på det här året blir vad ni hoppas på och att 2017 som väntar runt hörnet för många spännande upplevelser med sig för oss alla. Vi ses på andra sidan (och på annan adress) – GOTT NYTT ÅR!

citat

Translation: Happy New Year! In 2017 Husligheter will turn 10 years old, how about that! And tonight I’m moving out – you’ll find me at Husligheter.se instead. Update your bookmarks! =)

  1. C skriver:

    Alla länkar går ju hit. Jag lyckas inte komma in på nån ny blogg..

    1. Hej C, hur menar du? Länkarna i inlägget går ju till Husligheter.se, där bloggen numera ligger? Välkommen dit!

Comments are closed.

LOADING..