Kära vänner….

Allting har ett slut. Och det här är mitt sista inlägg här på Sköna Hems blogg.

Om du har lust att fortsätta följa mina äventyr så är du varmt välkommen att följa min amerikanska blogg www.jillsorensen.com/livelikeyou

Ett JÄTTESTORT tack till alla er som kommit hit och hälsat på och kommenterat och till Sköna Hem som låtit mig skriva här.  Det har varit ett spännande äventyr att få prata med er alla och träffa nya vänner.

Tack för den här tiden och ha en fortsatt trevlig sommar. Vi ses och hörs.

Hälsningar

Jill

PS. Jag finns också på INSTAGRAM.COM/JILLSORENSEN DS

JillSorensen_2857(1)

KRAM121

 1. Åh, det har varit så roligt att läsa dina inlägg och ta del av din inredning. Fortsätter självklart att följa på din amerikanska sida?

  1. Hej Mia,tack för att du har läst bloggen, vad kul att du har uppskattat den. Jättekul att du följer med på min amerikanska blogg. Vi ses där!

 2. Har tokgillat din blogg här och fortsätter såklart att följa din amerikanska 🙂
  Kram,Monica i Rom

  1. Monica! Ja vad gad jag blir att du följer med på amerikanska bloggen,hoppas du kommenterar där också. Du kan även göra det på svenska. Vi ses! Kramar!

  1. Tack Ulrika för att du läst bloggen. Hoppas att du hör av dig på min amerikanska blogg. Trevlig sommar!!

 3. hej!
  Vad trist, men roligt att det ändå går att fortsätta följa dig. Har varit så roligt att följa dig, se din stil som jag gillar skarpt! Har även varit så kul att se ditt fina hus förändras. Har verkligen fått inspiration från det till vår egen husbyggarprocess som vi är mitt upp i. Tack för det!

  1. Hej Carolin, jätte kul att det har gett dig inspiration till ditt husbygge! Vad kul att du följer med på amerikanska bloggen!

  1. Hej Stig, tack för att du har läst den. Ja det är svårt att hinna med allt! Hoppas vi ses på amerikanska bloggen.

 4. Tack Jill för roliga, ovanliga, spännande och helt underbara inlägg och bilder. Skönt med en lite annorlunda touch på blogg. Lycka till och följer dig naturligtvis på din amerikanska sida.
  Mme Fellini

  1. Hej Britt tack för din gulliga kommentar. Jag blir så glad att höra att den har varit uppskattad. Jättekul att vi ses på den amerikanska!

 5. Tack för att vi har fått se en helt annan stil i din blogg, så uppfriskande! Här hemma är ju alla bloggar så likriktade, de verkar gå på samma bloggträffar och rapporterar bara vad olika företag lyfter fram, det finns ingen personlig stil. Men det har du! Kommer naturligtvis att följa din amerikanska blogg. Lycka till och glöm inte att ta en paus då och då i ditt ibland alltför hektiska arbetsliv!

  1. Hej Liselotte tack så mycket för att du har läst bloggen det är så roligt att du höra att du tyckt om bloggen och att den har gett dig annorlunda inspiration. Jättekul att du kommer att följa min amerikanska blogg!

 6. Tack Jill för din tid här. Det har varit fantastiskt roligt och inspirerande att få följa dig i din husrenovering och i ditt jobb. En blogg som varit personlig och inspirerande på alla sätt och vis. Självklart kommer jag att fortsätta följa dig på din amerikanska sida!

  Önskar dig lycka till med alla dina projket och i livet!
  Kram från Karlstadstösen och ”gammal norrstrandare” /Cathrine

  1. Hej Catherine kul att du följer med op nya bloggen, Det kommer bli en hel del inlägg från Karlstad i sommar! Kram

 7. Jag tycker att det har varit härligt med inspiration från din blogg, är av samma åsikt som Liselotte- mycket här i Sverige är så likriktat! Uppskattat dina inlägg med mycket färg och annan stil. Kommer fortsätta kika in på din andra blogg!

 8. Tack för en underbar blogg! De har varit härligt att se ditt vackra färgstarka hem växa fram – såå långt från ängsliga grå-vita svenska hem ? Jag fortsätter naturligtvis att följa din amerikanska blogg! Åker till LA nu på söndag och planen är att ta en tur längs Mullholland Drive och kika på alla spännande hus! ?

  1. Hej Susanne,
   Vad kul att du har tyckt om bloggen! Ha en trevlig resa till LA! Kul att du hänger med på nya bloggen. Vi ses där:)

 9. Stort lycka till med alla dina inspirerande projekt och tack för denna tiden.
  Kram
  Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..