Arkitekthjälp eller inte

Att renovera köket är ett stort projekt som kräver kunskap om både det ena och det andra. Långa spännvidder, cirkulär rörelse, visuellt intryck och den gyllene triangeln till exempel.

Vi insåg ganska snabbt att vi behövde arkitekthjälp och det är vi glada för. Häromdagen presenterade Emelie det slutliga förslaget på vårt kök, och vi är supernöjda! Låt mig säga så här, om vi hade skippat arkitekt och skridit till verket enligt våra egna stapplande steg mot drömköket hade det inte ens blivit 1/8 så bra som det nu kommer bli.

En av Emelies briljanta arkitektidéer var bland annat att jobba med klädkammaren och gästtoaletten. Flytta lite dörrar och så. Den oerhört smarta detaljen hade vi aldrig tänkt på själv. Helt plötsligt öppnades det upp nya möjligheter och fler kvadratmeter att skapa kök på.

Men innan vi går vidare med Emelies slutritning och hur vi kravspecade ska jag visa er vårt förslag som jag var rätt nöjd med ett tag.

All bänkyta + köksö vid fönstret, samt köksbordet där i mitten. Ja, som sagt, vi var grymt nöjda med den här lösningen. Inspirationen hittade jag i bilden nedan.

LOADING..