Modevisning med Mama…

Igår var jag med och gick modevisning med min son Liam på Årets Mama 2009. Följ med här så ska jag berätta lite om det och visa lite bilder från visningen och förberedelserna bakom scenen….

När man ska räcka till både i arbetslivet och som mamma så gäller det att njuta i de små ögonblicken av lugn och ro. Lugn och ro hittade jag då en liten stund när jag blev stylad i håret av den jätteduktiga frisören Anna inför modevisningen.   Hon är toppen på att fixa till extra volym i håret och har sina små knep för det. Hon är väldigt duktig på löshår också och la i lite extra löshår på mig för att den flätan jag fick skulle se extra fyllig ut. Sedan var det en lugn stund till i sminket. Härlig att få bli omhändertagen för en liten stund. 

Många andra omslagsmammor och barn var också med på visningen och alla var så fina. Hannah Graaf var också med och gick med sina tre barn. Hennes söner Mio och William har Liam träffat många gånger tidigare, framför allt William då de ibland leker i kulisserna bakom Idol när han är med sin pappa Andreas Carlsson. Så det var ett kärt återseende. Med så mycket musik i deras liv så är det inte så konstigt att de snappat upp lite ”rock-moves”, se nedan så gulliga de är när de poserar framför kameran back-stage. 

Liam är bara 6 år men älskar att göra sådana här grejer. Förutsättningen att göra en sådan här grej är ju att Liam tycker att det är kul, jag skulle aldrig tvinga honom att göra något som han inte själv ville. Liam gick verkligen in för detta och tog det väldig allvarlig och tänkte mycket på modevisningen innan. För mina syskon har han tidigare i veckan berättat och förklarat att han skulle jobba på söndag, att han skulle gå modevisning med mig. Gud så söt! Han verkade se detta som ett jobb.

Men vilket jobb han gjorde sen. Han var verkligen duktig där på catwalken och gick så stolt bredvid mig. När vi övade så hade vi hållit varandra i handen och skulle gå tillsammans hand i hand på podiet (ifall han skulle tycka att det var läskigt när det skulle stå så mycket publik och titta på). Men ack så fel jag hade som trodde att han skulle bli lite blyg. När han kom ut på scenen så spred sig ett brett leende på läpparna och han gick tufft och stolt bredvid mig, här fanns det inte en chans att jag skulle få hålla honom i handen. Han trivdes som fisken i vatten. Han var så söt och det blev så komiskt att jag hade svårt att hålla mig för skratt när jag såg honom. Ni vet säkert själva hur det är när ni ser på era barn och man kan se hur de tänker och att de vill så mycket. Man skrattar nog många gånger också för man slås av hur snabbt de blir stora och att man många gånger känner igen sig själv. Eller vad tycker ni? Har ni inte också upplevt sådana tillfällen?

Jackan och mina smycken jag hade på mig kommer från mitt eget märke Rock by Sweden och Rock by Sweden Åsitas. Se länken nedan för mer information.

Både Liam och jag var väldigt trötta när det var dags att åka hem. Men som belöning för att Liam var så duktig idag så åkte han och hans pappa och köpte med sig mat hem från Café Beirut som de skulle festa på. Det är Liams favoritmat och det finns inget han älskar så mycket som kronärtskockorna därifrån.  Så det var en mätt och nöjd Liam som somnade hemma hos sin pappa igår kväll. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..