Premiär!!!!

Hej alla läsare!

Mitt namn är Laila Bagge och jag har fått äran av mama att bli deras nya bloggerska. Jag ser det som en stor ära att få blogga här på denna sida och har verkligen längtat efter att få börja skriva. Så idag är stora premiärdagen! Jag tycker att det ska bli jättespännande att få dela med mig av min vardag och mitt arbete med er läsare och hoppas att ni också tycker det.

Just nu är det Idol varje fredag för min del, nedräkningen till stora finalen i Globen är påbörjad och innan dess kommer vi åka på en miniturné i samband med semifinalerna i Malmö och Göteborg. Samtidigt så påbörjar vi inspelningen denna vecka av ännu en säsong av Made in Sweden. Och utöver det så är vi i full gång med lansering och försäljning av Rock by Sweden kläder och Rock by Sweden Åsitas smycken. Detta och många andra projekt som jag har på gång kommer jag blogga om och hoppas att ni kommer gilla att läsa om.

Som ni märker så jobbar jag väldigt mycket, men även om jag jobbar väldigt mycket så är ändå mitt viktigaste jobb att vara mamma till min son Liam. Varje dag vaknar jag lycklig över att få vara mamma till Liam som är så fin. Varje dag gör jag mitt bästa för att vara en så bra mamma som möjligt för honom, och det är inte lätt alla gånger. Det kommer ju inte precis en manual med barnet när det föds hur man sköter och uppfostrar just det unika barnet på bästa sätt. Varje dag är en ny dag med nya erfarenheter och denna vardag hade jag också tänkt dela med er läsare.

Sedan så finns det naturligtvis en man till i mitt liv som ni säkert förstår, och honom kanske jag skriver lite mer om senare…. *ler*

Som ni kanske kan lista ut så händer väldigt mycket både privat och i arbetslivet just nu så det kommer nog inte att vara någon brist på att hitta något att skriva om.

Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg och jag hälsar er alla hjärtligt välkomna!

Kram till er alla!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..