På rymmen!

Idag har jag fortsatt filmningen med Made in Sweden. När jag sedan kom hem så ville Liam ta ut sin ödla från terrariet en stund. Han har en skäggagam som är urgullig. När Liam ville ha ett husdjur så bestämde vi oss för en skäggagam, dels för att de ser spännande ut och han gillar ödlor. Men framför allt för att de är så fina husdjur och för att de är relativt lättskötta, bara man vet hur de ska tas hand om. Han heter Rax och ibland får han gå lös en stund hemma i lägenheten. Ikväll fick kan gå lös en stund och på ett ögonblick var han borta, vi letade överallt men hittade honom tillslut uppkrupen i en gammal spis (som inte går att elda i). Raskt fick Rax åka in i terrariet igen den lille busen.

För er som undrat om jag är gravid kan jag en gång för alla säga att det är jag inte. Jag tar inte illa upp för kommentaren, man kan svälla upp lite om magen ibland när man ätit alldeles för mycket god mat som min kära fästman lagar. Nåt som inte så många vet är att han lagar underbart god mat. Så kan det gå när man är kär. Ha,ha…

Han fick lite dåligt samvete och skippade gräddsåsen ikväll och ville visa att han även kan göra supergod nyttig mat. Han gjorde mig en smaskig blomkålssoppa med chilli, Väddö skinka och purjolök. Mums mums!

Imorgon ska jag vara på invigningen av Sollentuna centrum från 16.00 i Smyckabutiken då vi säljer våra smycken där. Är det någon som har vägarna förbi kan ni väl komma in och säga hej till mig. Det skulle vara jättekul.

Sov gott mina vänner.

Ps Klicka på länken nedan där det står Rock by Sweden så kommer ni in på den hemsidan. Där kan ni se ett urval av våra smycken och kläder. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..