Jobba, jobba, jobba….

Hej på er vänner!

Ännu en fullspäckad dag till ända. Idag har det återigen varit inspelning med Made in Sweden-gänget. Efter det åkte jag vidare till invigningen av Smyckabutiken i nya Sollentuna Centrum. Där träffade jag många kunder som var nyfikna på vår smyckeskollektion Rock by Sweden Åsitas. Det var verkligen roligt att träffa alla som var där.

Sedan bar det raskt vidare till ett annat möte som jag hade på restaurang Pontus inne i stan. Mer om vad det mötet gick ut på ska jag berätta om i ett annat inlägg.

Många av mina vänner säger att det är svårt att äta nyttigt när man är på restaurang. Men jag skulle vilja säga att det inte alls behöver vara så svårt. Och Pontus har ett bra urval av nyttig mat som är fantastiskt god. Dessutom så har de Stockholms största ostronbar så det finns ännu en anledning till att jag rätt ofta hamnar där då jag går på restaurang. Ostron är så fantastiskt gott och jag kan få ett riktigt sug efter ostron ibland. Har ni inte testat att äta denna delikatess så rekommenderar jag er verkligen att göra det. Mums mums! 

Imorgon är det direktsändning igen så mesta delen av dagen och kvällen kommer spenderas i tv-studion. Jag hade tänkt blogga lite därifrån och ge er lite backstage-bilder. 

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

Kram

Ps. För er som undrat vart man kan köpa alla våra saker. Hemsidan kommer snart uppdateras så det blir lättare att se, men tills dess ser ni den informationen om ni trycker på rubriken ” om rock by sweden” där står det sedan om våra återförsäljare. Smyckena finns  redani butiker, men kläderna dröjer ett par veckor till innan de landar i butik. Ds

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..