Direktsänding….

Hej på er! 

Gud vad roligt jag har haft idag. Det var otroligt mysigt att bygga pepparkakshus med Liam och vilket fint jättehus det var. Kolla på bilderna nedan, Liam såg ut som att han hade kommit in i sagan om Hans och Greta när han stod vid det stora pepparkakshuset.

Just nu så är vi mitt under tv-inspelning. Jag hinner inte skriva så mycket då jag skriver detta i pausen. Så jag lägger helt enkelt in lite blider istället från min dag. Det hann bli en hel del backstagebilder också som jag vill bjuda er på.

Imorgon blir det lite lugnare för mig och då ska jag mysa med min familj och kan kanske svara på lite av era frågor som ni har skrivit i kommentarsfälten.

Vill bara passa på att tacka er alla för en superkul start för mitt bloggande, jag är inte så van vid detta men tycker att det är superkul. All kärlek till er!

Stor kram

Här kommer lite bilder från back-stage…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..