Den perfekta hustrun!

Hej på er kära vänner!

Satt och tänkte lite på hur underbart det ska bli med vårt stundande bröllop. Men kom då plötsligt att tänka på den här gamla artikeln som jag hade sparat. Jag älskar den, men enligt den här artikeln så kommer nog jag bli världens sämsta hustru. Ha, ha!!  Läsa punkterna med fördel i ett röstläge som om du är med i en 50-tals journalfilm. Superkul!

Tack gode gud för 2000-talet och en man som älskar att laga mat och ta hand om sin kvinna. 

Stor kram till er alla!

PS. Har ni några fler liknande artiklar eller utdrag från någon husmorsbok? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..