Livet från den ljusa sidan.

Vaknade idag och vet ni vad, SOLEN SKEN!!!!!!! Första dagen med riktigt solsken på flera veckor. Jag blev överlycklig. Vi bestämde oss genast för att passa på att suga åt oss av den nyttiga solen och begav oss ut på en lång och härlig promenad. Balsam för själen!

När vi sedan kom tillbaka var både jag och N fulla av energi att vi äntligen orkade ta itu med vårt utrymmesproblem. I väntan på huset så bor vi nu i min lägenhet. Niclas kläder har legat i resväskor och kartonger jättelänge och den stackarn har inte ens fått en egen garderob, inte ens en strumplåda. Men fylld av energi från solskenspromenaden så tog vi tag i problemet. MIn garderob är fylld till bristningsgränsen så där skulle inget få plats. Så vi beslutade att göra om i gästrummet. Ut med skräp och kartonger. In med klädhängare och hyllor och vips så fick min älskling en egen jättestor garderob. Äntligen lite ordning och reda här hemma. Jag kanske blev inspirerad av artikeln jag lade upp i förra inlägget i alla fall. Ha,ha!

Senare blev vi bjudna på middag hos våra vänner Cesar och Natasha som driver ett café vid torget vid Hägernäs strand som heter Talin´s cafe´. (Som för övrigt är ett av det bästa café jag känner till som har allt från goda fräscha luncher till godaste chokladbollar jag vet gjorda på Cesars hemliga recept)  Där blev vi bjudna på hemlagad libanesisk mat som var sagolikt god. Libanesisk mat är bland den godaste maten jag känner till. Liam lekte med Cesar och Natashas söner Eli och Angelo som vanligt när vi umgås. Nu har vi precis rullat hem från den goda middagen och ska fortsätta ha en lugn och avkopplande lördagkväll.

Hoppas att ni har det också!  

Kram 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..