Frågestund?

Hej på er!

Många har ställt frågor till mig som jag tänkte svara på. Så jag har sammanställt några av de frågor som ni har skrivit i kommentarsfälten. Jag kommer göra så här emellanåt så det är bara att fortsätta fråga om det är något nu undrar.

Jag vill börja med en fråga jag fick här på bloggen från en 16 årig tjej som berörde mig något enormt och som jag vill besvara. Hon undrade om hon skulle ha sex med sin pojkvän på 18 år. Hon var rädd att hon inte var redo eftersom hon är oskuld och att hennes pojkvän skulle lämna henne om hon inte hade sex med honom samt i vilken ålder är det lämpligt att bli av med sin oskuld.

Söta, rara, gulliga du har redan besvarat dina frågor själv, du säger att du inte vet om du är redo= DU ÄR INTE REDO. Du är rädd att han lämnar dig om du inte har sex med honom, om det skulle vara så är det han som är en skitstövel rent ut sagt som du absolut inte vill ge din oskuld till. Och chansen att han skulle lämna dig efter ni haft sex är stor.

Är det en bra kille som verkligen tycker om dig så väntar han tills du känner dig redo. Tänk på att första gången ska vara med någon som man verkligen tycker om och självklart ska han känna likadant så att det blir speciellt. Det finns ju en laglig åldersgräns för när man får ha sex men jag tycker att det är upp till var och en efter den gränsen när man beslutar sig för att ha sex. Det viktiga är att man känner sig redo och inte bara kastar bort allt på någon loser som inte sätter dig främst och älskar dig. Nä stå på dig! Om det visar sig att han bara var en groda så kommer du att träffa prinsen till slut. Ett råd för framtiden, använd alltid kondom. Spelar ingen roll hur många bortförklaringar killar kan ha (vadå, e du sjuk? eller Nä, jag har testat mig det e lugnt!) är det någon som vägrar så döljer han något och räkna med att du inte är den enda.

Kram Laila

-Var får du din energi ifrån? Postat av Mi, 18:44 16/11

Jag har energi så länge jag tycker att sakerna jag gör är roligt.

-Har du blekt slingor eller färgat det? Har du löshår? Postat av Sandra 02:08 17/11

Jag färgar mitt hår sen så har jag löshår till och från.

-Funderar du på fler barn eller känner du att det räcker med Liam? Postat av Malin 00:04 18/11

Man ska aldrig säga aldrig.

-Har du vaccinerat Liam eller kommer du göra det? Postat av Fiffi 11:02 18/11

Ska du vaccinera dig?

Jag har vaccinerat både mig och Liam. Pratat med många läkare om vaccinering och alla som jag pratat med tycker att man ska vaccinera sig. Framförallt för att tänka på de som inte kan vaccinera sig av olika anledningar så att man skyddar dem. Vi hade ont ett par dagar i armen och var lite låga en dag men inget mer än det.

-Ska inte Niclas ge några recept? Han verkar dunder i köket. Postat av Sanna 09:55 19/11

Vi har faktiskt tänkt börja göra mat och sedan lägga upp recept här på bloggen med start på fredag. Så kika in då så får ni lite mattips inför helgen.

-Laila, jag skulle behöva lite tips, det e så här…att jag gillar en kille^^ o vi har suttit med varandra i skolan o så o jag vet nt om han gillar mej, men det märks lite som det, men jag vet nt, så har du några bra tips om hur man kan fråga elr så?? men felet e att jag e så blyg, så jag vågar nt fråga… :/ så jag vet nt va jag ska göra, så då tänkte jag om du hade några bra tips om man nt vågar fråga mitt emot personen!! snälla snälla laila, skulle bli jätte glad om du svara på frågan, för jag behöver verkligen hjälp, för jag gillar han ganska mkt… puss puss o tack på förhand :* :*<3<3 // emelie,15 Postat av Emelie 21:45 19/11

Jag kan berätta att jag var jätte kär i en kille i skolan när jag var 15 år. Jag tog reda på vad han gillade för musik och frågade sen om jag kunde få låna den plattan. Självklart så såg jag till att hämta den hemma hos honom. Jag blev inbjuden och vi snackade länge och lyssnade på plattan tillsammans (jag diggade inte ens den musiken men jag var en bra skådis, det var ju honom jag ville träffa). Jag märkte då att han nog allt var lite intresserad av mig men vågade fortfarande inte fråga utan lät han förstå att jag var intresserad genom blickar. Innan jag gick hem så tog jag med mig plattan för att spela av den hemma (det ingick i min plan eftersom vi då var tvungna att träffas igen). Jag tänkte då att det värsta som kan hända är att han säger att han inte tycker om mig på samma sätt och det överlever man ju. Tänk om man aldrig frågar och man får reda på flera år senare att han tyckte om en men aldrig vågat fråga själv. Då kände jag mig mer säker och vågade säga  ”du jag tycker om dig” Han svarade då ”jag diggar dig” med sen blev vi ett par. J

-Kan inte du skriva lite om din uppväxt, var du kommer ifrån, om du har syskon och vad du gjort tidigare i livet. Postat av Sofia 08:28 20/11

Jag tänkte lägga upp en liten följetång om det med start på onsdag.

-Vart kan man köpa din iron maden klänning? Den med kiss å alla andra? Postat av Bella 11:08 20/11

Det är min fantastiska kläddesigner Stefan Whålberg som gjort den, han designar även kläderna för Rock by Sweden.  

-Har hört i intervjuer att du både kallar din som för William och Liam. Vad heter ha egentligen? Postat av Sanna F 12:12 21/11

Min son heter egentligen William. När vi skulle välja namn så tyckte hans pappa att Liam inte är ett riktigt namn utan kommer från William så vi beslöt att döpa honom till William men kalla honom Liam. När han blir större så får han välja själv. Det var faktiskt inte länge sedan som han fattade att han faktiskt heter William i passet.Vi har haft oändliga diskussioner om namn han vill nämligen inte heta något av namnen han vill ändra sitt namn till Batista (en känd wrestling kille) för två år sedan var det Leonardo (ninja Turtels) som var på tapeten.

-Jag är nyfiken på vad som står i fönstret i N´s ”walk-in-closet”? Anna 23:39 21/11

Det är en platina skiva.

Många har även frågat flera frågor om Rock by Swedens kläder och smycken och vill passa på att ge lite information samtidigt om det.

Hemsidan är www.rockbysweden.com. Där kan ni gå in och titta på vår kollektion, fler smycken och kläder kommer komma framöver. För att veta vart man kan köpa våra produkter kan du gå in på fliken ”om rock by sweden”, inne på den sidan står våra ”återförsäljare”. Gå in där så får du hela listan. Smyckena finns i butik nu, och kläderna kommer finnas i butik ungefär första veckan i december.

En tjej nämnde i ett inlägg att hon inte fått tag på biljetter till Göterborg och undrar om det fanns en möjlighet att träffa mig på ett annat sätt. Och det kan man då jag besöker fler Smycka butiker under november och december för att lansera mina smycken.

Den 26/11 kommer vi vara på Smycka i Halmstad mellan 12-14, Smycka Helsingborg Väla Centrum mellan 15.30-17.30 och slutligen Smycka Entré i Malmö mellan 18.30-20.00

Kom gärna dit och träffa mig då och passa på att titta på mina smycken samtidigt. Jag lägger upp fler tider när vi närmar oss Göteborg vart man kan träffa mig då.

Ställ gärna fler frågor så samlar jag ihop dem och svarar på dem vid ett senare tillfälle.

Stor kram till er alla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..