J som i julen…

Oj, vad det smällde till på bloggen med frågor! Då ni verkar ha många frågor till mig så har jag bestämt mig för att svara på frågor varje söndag, då plockar jag ut lite frågor som ställts under veckan. Hoppas att ni gillar det.

 
Vaknade i morse och satte mig vid köksbordet för att dricka en kopp te, samtidigt som Liam plaskade i badkaret. När jag satt där och njöt av mitt morgon te så får jag syn på grannen som i stort sett hänger ut över balkongen. Det ser nästan ut som han kommer att trilla ner, men han hänger för att linda in räcket med något som ser ut att vara gran kvistar, såg riktigt läskigt ut faktiskt. Jag kände då en svag känsla av stress komma över mig. Plötsligt så slår det mig det är ju snart julafton HJÄLP!
 
Missförstå mig rätt, jag älskar julen. Men för min familj innebär det så mycket planering eftersom vi är så många. Det blir också första julen utan vår älskade mamma som tyvärr  gick bort under hösten, så det känns extra viktigt att vi alla är samlade på en och samma plats. I normala fall så firar jag och mina syskon jul vart annat år tillsammans i och med att alla har sina partners som också vill fira jul med sina familjer. Liam brukar åka vart annat år till USA med sin pappa som är amerikan och fira den med sin farmor , faster och morbrödrar samt sina 5 kusiner. Med tanke på att med bara min familj så är vi totalt 12 personer,  och nu måste jag ju även räkna in min  kära mans familj ( och den är ju ganska liten som ni alla vet, he he) så började jag bli lätt stressad. Vart ska vi fira julen? Hur mycket mat behövs? Hur många julklappar ska man köpa och vad önskar sig alla?  Men den största frågan av allt är vem ska vara JULTOMTE!!!?
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..