Anders Bagge ute ur karantän!

Hej på er!

Idag har det stått en del i tidningen om Anders Bagge och att han har varit sjuk i svininfluensa. Ni som ser på Idol varje fredag har kanske märkt att han inte varit med två fredagar på rad. Han har verkligen varit jättesjuk. Han har legat hemma hela tiden. Problemet för Anders ( om man bortser att han mådde väldigt dåligt) var att han hade en massa producenter, tekniker och artister som jobbade i studion som han har hemma. Han ville ju inte riskera att smitta dem. Så vad gör han då?

Jo han isolerar sig i sitt lilla båthus på 23 kvadratmeter så att han inte ska smitta de andra. Där har han legat nedkrupen i sängen i två hela veckor!!!!!!! 

Och idag kom beskedet vi alla väntat på från Anders, han mådde bättre!

Då tänkte jag att jag skulle överraska honom och fira att han äntligen kommit ut ur sitt lilla krypin. Jag drog ihop en professionell blåsorkester med uniformer och allt och åkte hem till Anders och ställde mig utanför båthuset. Kanske skulle detta få honom på bättre humör och känna att vi tycker synd om honom och saknat honom. När Anders sedan stack ut huvudet ur båthuset så drog orkestern till med en hejdundrande fanfar. Han blev så glad!!!!! Ni skulle sett hans min!!! 

(och kanske kan ni se hans min också, jag hade med mig Made in Sweden gänget som filmade allt, så vi får hoppas på att det kommer med i serien som sänds i januari)

Ps. Tack för alla era kommentarer, jag har bestämt mig för att inget säga till Liam om tomten bara så ni vet. 

Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..