Stackars liten…

Hej igen!

Idag är min lila älskling sjuk, han vaknade med feber i morse. Så det var bara för Liam att stanna hemma från skolan idag. Jag tyckte så synd om honom då han hade sett fram emot att gå och träna judo idag. Men då han är sjuk så kan han ju inte göra det. Förra gången på judoträningen så skulle de lära sig att hjula. Vi filmade då och jag hade tänkte lägga upp den filmen. Men av någon anledning så har jag inte förstått hur man gör det här på bloggen. Jag måste be Mama om hjälpt med det. Men så fort jag har lärt mig det så ska jag lägga upp den lilla filmsnutten. Hoppas ni vill se det.

Ska flyga till Malmö nu i kväll då det snart är semifinal där. Imorgon kommer jag vara i Smycka-butiker, först i Halmstad kl 12, sedan är jag i butiken i Väla Centrum utanför Helsingborg 15.30 och slutligen i butiken i Entré i Malmö kl 18.30. Kom gärna förbi om ni är i närheten. Sedan är det genrep och på fredag återigen direktsändning. Denna  vecka sänder tv4 från Malmö Arena då det är semifinal. 

Hinner kanske med ett inlägg till i kväll när jag landat då jag kan berätta lite om mig själv och min bakgrund som många frågat efter.

Kram på er

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..