Första adventsmiddag

Hej på er igen!

Ikväll var vi hemma hos Pernilla och åt en härlig och smaskig söndagsmiddag. Vi hade väldigt trevligt! När vi kom hem till Pernilla så var hela hennes hem julpyntat från golv till tak. Kan kanske ha att göra med att hon nyss spelade in Pernillas jul. Men det var så fint och stämningsfullt att min julångest blev ännu värre. Jag har ju inte ens hunnit sätt upp en ynka liten julstjärna. Nä, nu måste jag snart ta tag i detta. Eller så struntar jag i det helt och hållet och åker hem till alla andra som har det mysigt julpyntat när jag vill ha julmys. På så sätt slipper jag ju städa undan allt när julen är över. Tål att tänkas på! Ha, ha! Nej, jag skojar bara! Klart att jag vill ha det mysigt hemma hos mig också.

Jag lägger in lite bilder från vår härliga kväll. Hoppas ni också har haft en skön söndag.

Ps. Jag hann inte svara på era frågor idag, ska göra det imorgon och lägga in det i bloggen då istället. 

Kram på er alla!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..