Mys och gos…

Äntligen hemma igen och äntligen fick jag träffa lilla Liam. Han var ju sjuk när jag åkte ner till Malmö, men han blev snabbt frisk igen. Idag har Liam och jag haft en underbar söndag. Vi har myst och gosat hela morgonen i våra likadana pyjamas. Ikväll ska vi åka till Niclas syster Pernilla och äta härlig söndagsmiddag och fortsätta att ha en lugn och skön första advent. Jag lägger in bilder från middagen lite senare. Idag är det ju söndag igen (tänk vad snabbt en vecka går) och då tänkte jag svara på lite av era frågor igen. Så jag lägger in dessa samtidigt som bilderna. Önskar er tills dess en fortsatt härlig första advent,

Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..