Lejonhona, grrrrr….

Som sagt, min son har väldigt udda smak! Vilket barn vill ha  citron oliver och ost oliver!!? Liam älskar dessa delikatesser, som han bönade om att få köpa.

 
Idag blev det bestämt att Liam ska åka till USA över jul till sin släkt med sin pappa.  Jag som hade planerat så mycket inför jul med alla i familjen och vår nya familj. Jag ska inte klaga för Liam har firat två år i rad med mig i Sverige, men självklart känns det i hjärtat. Jag vet att han tycker att det ska bli superkul eftersom han har 5 stycken kusiner som är i hans ålder som han brukar ha riktigt skoj med. Det kommer att kännas tungt att åka till flygplatsen och vinka av honom, ska det vara så svårt? Vi ses ju snart igen, och han kommer att få det jättebra, vara i centrum hos farmor, kusiner, farbrödrar och fastrar, bli bortskämd med paket och leka hela dagarna. Det kommer att kännas så tomt men det är väl bara att vänja sig, man har ju bara sina barn till låns ändå, förr eller senare växer dom upp och flyttar ut.  Nej, jag ska tänka positivt och vara glad,  men jag ska inte sticka under stolen med att jag  känner mig lite som en lejonhona som blivit bestulen på sin bebis. Grrrrrr…

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..