Hur tänkte jag!!!

Var inne i min lilla klädkammare nyss och kände att den var fullt med saker som inte ska vara där. Allt från sparkscykel och rullskridskor till vinterjackor och bikini huller om buller. Det såg ut som att en bomb hade detonerat där inne och lite härligt konstnärligt spritt ut allt i en salig röra från golv till tak, Fick ett ryck och började röja undan lite. Då ser jag en beige läskig hög längst in i en låda. Det känns som att sakerna som ligger där stirrar på mig och vill påkalla min uppmärksamhet. Sedan länge glömda plagg som antagligen känt sig försummade. Jag gräver mig in i lådan och får tag på sakerna. Och usch! Nu kom jag ihåg varför de har blivit liggande där långt in i lådan. 

Se nedan, ett par fin fina sandfärgade sandaler. Inhandlade i Los Angeles för cirka 10 år sedan. Då tyckte jag att de var ett kap, men av någon anledning så förblev de oanvända. Kan man förstå varför? He,he!!! 

Inne hos skorna i den lilla lådan så bodde även ett par oanvända byxor. Och inte vilka byxor som helst. Det var också för ca 10 år sedan som det var lite ”inne” att ha lite cowboystil. Ni vet, Madonna körde lite den stilen ett tag, och många i USA gick runt med cowgirlkläder. Då införskaffade jag mig dessa fin fina skinbyxorna a´la Lilla huset på prärien möter Pocahontas… ha, ha!!! Bör jag påpeka att dessa inte heller är använda. 

Impulsköp verkar det som. Många impulsköp hamnar i någon låda enligt min lilla undersökning bland mina väninnor. Så jag känner mig inte ensam om detta. Vad har ni för impulsköp som ni ångrar, kan ni inte berätta det för mig. Det vore jättekul att höra!

Ha det bra! 

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..