Boktips!

Kör mycket bil nu då jag farit runt i halva Sverige den sista tiden. Fick då en talbok av min bror som jag precis har börjat lyssna på.  Hade kanske inte valt denna boken om jag fick välja själv, men det kan vara bra att testa någon nytt.Jag har inte ”läst/lyssnat” färdigt på den än, har precis börjar men den verkar rätt bra. Boken heter ”Munken som sålde sin Ferrari”.

Jag har i alla fall förstått så mycket av den att den går ut på att man kan faktiskt påverka sitt eget liv mycket mer än vad man tror, på många olika plan. Ska bli spännande att lyssna på resten. Ska åka upp till Avesta och Borlänge imorgon för ett nya besök i smyckesbutiker och då ska jag passa på att lyssna på boken igen och höra fortsättningen. 

Vad bra det är egentligen att ha talböcker. Jag brukar aldrig ha riktig ro att sätta mig ned och läsa så det här passar mig.

Är det någon som läst boken? Vad tyckte ni om den?

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..