Vilken härlig dag!

Hej på er! 

Började dagen med att tidigt, tidigt på morgonen åka till Dalarna för att hålla ett par föredrag om företagsamhet och sedan fortsätta att lansera smyckena. Har träffat så många härliga människor idag. Det var så roligt att vara hos er ”dalmasar” i Avesta och Borlänge. Tack ska ni ha alla som jag träffade där. 

I Borlänge träffade jag även en tjej som gav mig ett brev som hon hade skrivit. Det var ett brev som handlade om sorg och hur musiken hade hjälp henne att kunna gå vidare. Det var ett jättefint brev och jag blev verkligen rörd. Till dig som gav mig det fina brevet (jag vill inte skriva ut ditt namn då du kanske vill vara anonym) vill jag bara säga att du verkar vara en supergullig tjej med fina värderingar och det var väldigt trevligt att träffa dig. 

Så idag var jag borta hela dagen från min son. Ska vara med honom så mycket jag kan imorgon. Imorgon är det final i Globen, och då Liam varit ett stort fan av Idol denna säsongen kommer han naturligtvis vara med mig där hela tiden. Han älskar att vara med vid dessa tillfällena. 

Nu ska jag sova och vila ut inför den spännande morgondagen!

Hörs snart igen!!
Stor kram till er alla.

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..