En fantastisk kväll!!!!

Vilken rolig dag och kväll det var igår. Måste börja med att ge stort beröm till både Calle och Erik, de var fantastiska igår. Och vilken underbar publik det var dessutom i Globen, Stämningen var på topp, alla var glada och förväntansfulla och det var olidligt spännande. Det var också jättekul att träffa alla andra idolerna som  var på plats och det kändes nästan som igår när vi satt på auditionturné runt om i landet och träffade dessa härliga killar och tjejer. Men oj vad tiden har gått fort, vips så var vi i globen för en final igen. Det har varit en superkul höst med så många fantastiskt duktiga idoler.

Idag ska jag vara med min fina son och vi ska ha en riktig mysdag då jag är ledig heeeeeeela dagen. :). Vi måste passa på nu då han åker till USA med sin pappa för att fira jul om ett par dagar. När Liam har åkt kommer jag fortsätta att jobba med Made in Sweden och min kläder och smycken Rock by Sweden. Så även om Idol nu är slut för den här gången finns det massa mer att jobba med. Lägger upp lite bilder från kvällen igår. 

Ps. Nu skiner solen och det gör mig extra glad idag! 🙂 Underbart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..