Julstämning!

julstämning!

Nu börjar julkänslorna att komma. Har varit på julfest hemma hos Runar och hans fru Jessica. Det var supertrevligt och de har nog Stockholms mest julpyntade hus/trädgård. Vem behöver åka till Liseberg eller Gröna Lund för att se fin fin julbelysning the American style. Det räcker att åka hem till Runar. He he! Kolla bilderna nedan!

Blev så inspirerad av julpyntet hemma hos Runar och Jessica att jag började med att julpynta upp oss i juryn. Klicka på texten/länken nedan (står ”julsång från Laila, Anders och Andreas”) så får du en julhälsning från oss….. hoppas ni tycker om den. Ha, ha! Godnatt och kram på er alla!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..