Besök på barnsjukhuset…

Hej på er!

Igår bloggade jag inget för jag ville spendara all min tid med min lilla älskling. Det var sista dagen som Liam var hos mig innan jul och vi passade på att baka pepparkakor som han ska ta med sig till sina kusiner i USA och bjuda dem på. Senare på kvällen kom alla mina syskon över till Thalin´s café där vi åt ännu en fantastisk Libanesisk middag. Det var våra fina vänner som driver cafét som lagat den goda maten och bjudit in oss igen. Det var en jättefin avslutning för Liam och han somnade mätt och nöjd. Tidigt i morse (eller snarare mitt i natten så kom hans pappa och hämtade honom för att åka till flygplatsen för att fira julen i USA med släktingarna där. Det kommer bli jättekul för Liam, men jag saknar honom redan.

Idag har jag varit med olika kollegor och artister och besökt Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vi sjöng lite julsånger, rätt falskt men glatt och det var fantastiskt att få vara där. Det var många barn där och många blev glada av att se oss, och det värmde mitt hjärta att kunna göra de här små sötnosarna glada. Det känns verkligen i hjärtat att se alla sjuka barnen skratta och ha det roligt och kanske glömma för en stund det som är jobbigt. Jag hoppas det i alla fall. Här nedan kommer det lite bilder från barnsjukhuset och vilka som var där. 

Stor kram till er alla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..