Tack för alla gratulationer!!!

Vill tacka er alla gulliga som har gratulerat mig på mig födelsedag!

Tyvärr hade jag dagen fullbokad med filminspelning av Made in Sweden och där det hände en del dramatiska saker som gjorde att jag fick skjuta på min födelsedagsmiddag till kl 22 på kvällen. Tyvärr kan jag inte avslöja vad som hände, ni får se på programmet i januari istället.  Det var riktigt svettigt och nervöst!!! Och förhoppningsvis hittar vi en lösning! Puh!!!

Tillslut kunde jag äntligen träffa stackars Niclas som fått vänta på mig till kl 22. Niclas hade då överraskat mig med att bjuda med några vänner som kunde komma så sent som jag inte träffat på länge, bland annat Jeanette och Tobias från Let´s Dance. Niclas hade även bjudit in min bästa vän och kompanjon Lili Assefa som jag driver flera företag med. Jag brukar kalla henne för min ”andra man” då jag ibland nästan pratar mer med henne än med Niclas. Och vi hade alla en supertrevlig kväll. Och till helgen vill mina syskon och några andra vänner fira mig så än är det inte slut på firande. 

Tack återigen för alla gratulationer, det värmer verkligen!

Stor kram

/En något äldre Laila 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..