Se upp i backen!!!

Godmorgon!

Kunde inte motstå att åka pulka igår kväll när det kommit så mycket snö.

Mina syskon som bor i Stockholm Linda , Johan och Jonas hade varit och köpt nya pulkor och ville se vad de gick för. Självklart ville Niclas och jag också testa. Vi har en speciell pulkabacke vi brukar åka i på kvällarna, det är en jättelång och brant backe så man åker läskigt fort. Jonas hade gjort varm choklad som han hade tagit med sig till oss som vi sedan värmde oss med, det var oerhört mysigt måste jag säga.

Bilarna som vi kom i hade vi parkerat vid en väg som går nedanför backen precis som några andra som också var där. När vi står nedanför backen och snackar kommer det en buss som vill köra in på vägen men kommer inte riktigt förbi då det står en bil lite för långt ut. Chauffören hoppar ursinnig ut och ropar på oss om det är våran bil. Vi ser inte riktigt på grund av alla träd vilken bil det är och frågar han vad det är för bil som står i vägen. Då svarar han jätteargt: -Ja, det är en ful jävla äcklig bil!!!! Vi kan inte hålla oss utan börjar småskratta lite, det var en så oväntad kommentar och den var helt seriös också. Tänkte han att vi kanske skulle säga: -Sa du ful och äcklig, ja men då måste det vara min!!! 

Hur som helst så såg vi då att den inte var vår, och säger det. Då säger mannen argt: -Ja, men om det inte är er bil då går det väl bra att jag puttar ner den i diket så jag kommer fram. Vi säger: -Ja, det går bra! Och skrattar då vi tror att han skämtar. Men då går mannen ursinnigt fram och på allvar försöker putta ner bilen. Ni förstår säkert att vi blev chockade och trodde inte att han skulle göra det. Precis då kommer det en grabb nedåkandes från backen och det visar sig vara hans bil och han flyttade på den och chauffören kunde åka förbi utan att knuffa ner bilen. Så sjukt egentligen. Vad arg han var, undra varför han var så himla arg. Snacka om kort stubin och att vakna på fel sida. Hoppas han får en kurs i att kontrollera sin ilska i julklapp 🙂

Det ska han få av mig om jag träffar honom igen. God jul surgubbe!!!!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..